Fairtrade på jobbet

Fairtrade på jobbet är för er som väljer att göra skillnad i
fikarummet genom att välja Fairtrade-märkta produkter och som stolt vill berätta om det. Som minimum krävs Fairtrade-märkt kaffe, te och socker och att man aktivt ser över möjligheterna att inkludera fler produkter så som chokladdryck eller Fairtrade-märkta bananer i fruktkorgen.

fairttrade-pa-jobbet-muggPassa på att registrera din arbetsplats nu. De första 350 som registrerar sig får en fin kopp att dricka sitt Fairtrade-kaffe eller Fairtrade-te ur.

Genom att registrera er kommer ni med på vår karta över arbetsplatser som tar socialt ansvar i fikarummet samt erhåller ett diplom från Fairtrade Sverige att sätta upp på arbetsplatsen.

När du registrerat din arbetsplats får du ett välkomstkit bestående av två bordsryttare med information om hur Fairtrade gör skillnad.

Vill du beställa mer material till ditt fikarum hittar du det i vår butik.

Fairtrade på jobbet

PDF om Fairtrade på jobbet

Registrera din arbetsplats via formuläret längre ner på sidan så får du ett snyggt arbetsplatsdiplom! 
Fairtrade-pa-jobbet-diplom

Senaste nyheten

Sverige bland de första i världen med Fairtrade-märkta pelargoner

Nu finns för första gången Fairtrade-märkta pelargoner att köpa i butik. Blomsterlandet tar succén med Fairtrade-märkta snittblommor och julstjärnor vidare till att nu lansera den folkkära pelargonen. De Fairtrade-märkta pelargonerna odlas upp som sticklingar på en Fairtrade-certifierad odling i Etiopien. När sticklingarna sedan kommer till …

På Fairtrade-bloggen

Visa dubbel omtanke på mors dag

Om tre dagar infaller mors dag, en dag då vi visar extra uppskattning och uppmärksamhet för våra mammor. Kanske har du redan nu börjat fundera på en present att ge bort? Visa dubbel omtanke på mors dag genom att ge bort något som du vet …

Prenumerera på Fairtrades nyhetsbrev