Fairtrade på jobbet

Fairtrade på jobbet är för er som väljer att göra skillnad i
fikarummet genom att välja Fairtrade-märkta produkter och som stolt vill berätta om det. Som minimum krävs Fairtrade-märkt kaffe, te och socker och att man aktivt ser över möjligheterna att inkludera fler produkter så som chokladdryck eller Fairtrade-märkta bananer i fruktkorgen.

fairttrade-pa-jobbet-muggPassa på att registrera din arbetsplats nu. De första 350 som registrerar sig får en fin kopp att dricka sitt Fairtrade-kaffe eller Fairtrade-te ur.

Genom att registrera er kommer ni med på vår karta över arbetsplatser som tar socialt ansvar i fikarummet samt erhåller ett diplom från Fairtrade Sverige att sätta upp på arbetsplatsen.

När du registrerat din arbetsplats får du ett välkomstkit bestående av två bordsryttare med information om hur Fairtrade gör skillnad.

Vill du beställa mer material till ditt fikarum hittar du det i vår butik.

Fairtrade på jobbet

PDF om Fairtrade på jobbet

Registrera din arbetsplats via formuläret längre ner på sidan så får du ett snyggt arbetsplatsdiplom! 
Fairtrade-pa-jobbet-diplom

Senaste nyheten

67 kommuner klarar 2016 års granskning av Fairtrade City diplomerade kommuner

Engagemanget för Fairtrades frågor sjuder ute i landet. Nyligen diplomerades huvudstaden som en Fairtrade City, och i dagarna slutfördes den årliga granskningen av Fairtrade City diplomerade kommuner. Totalt är nu 67 kommuner godkända av Fairtrade Sverige som Fairtrade City. Diplomeringen innebär att dessa kommuner lever …

På Fairtrade-bloggen

Därför vill vi att du ska betala dubbelt

Köp 1 vara, betala för 2. Hur kan det vara ett schysst erbjudande? Det förklarar dagens gästbloggare Jens Baagøe som är VD på Sackeus AB. Du kanske har sett Eguales kampanj ”Köp 1, betala för 2?” Du kanske till och med har läst budskapet och …

Prenumerera på Fairtrades nyhetsbrev