Fairtrade på jobbet

Fairtrade på jobbet är för er som väljer att göra skillnad i
fikarummet genom att välja Fairtrade-märkta produkter och som stolt vill berätta om det. Som minimum krävs Fairtrade-märkt kaffe, te och socker och att man aktivt ser över möjligheterna att inkludera fler produkter så som chokladdryck eller Fairtrade-märkta bananer i fruktkorgen.

fairttrade-pa-jobbet-muggPassa på att registrera din arbetsplats nu. De första 350 som registrerar sig får en fin kopp att dricka sitt Fairtrade-kaffe eller Fairtrade-te ur.

Genom att registrera er kommer ni med på vår karta över arbetsplatser som tar socialt ansvar i fikarummet samt erhåller ett diplom från Fairtrade Sverige att sätta upp på arbetsplatsen.

När du registrerat din arbetsplats får du ett välkomstkit bestående av två bordsryttare med information om hur Fairtrade gör skillnad.

Vill du beställa mer material till ditt fikarum hittar du det i vår butik.

Fairtrade på jobbet

PDF om Fairtrade på jobbet

Registrera din arbetsplats via formuläret längre ner på sidan så får du ett snyggt arbetsplatsdiplom! 
Fairtrade-pa-jobbet-diplom

Senaste nyheten

Sommartider – semesterstängt i webshopen

Mellan 6 juli och 8 augusti är Fairtrades webshop semesterstängd. Observera att om du behöver ha informationsmaterial under sommaren så måste beställningen göras senast den 6 juli. Vi önskar alla en riktigt glad sommar fullspäckad med islatte, glass och andra somriga Fairtrade-produkter!               …

På Fairtrade-bloggen

Vägen till en lön att leva på

Den Fairtrade-märkta produkten du precis har köpt kan ha producerats av en anställd eller odlare som fortfarande lever i fattigdom. Hur är det möjligt? Det är lätt att önska att Fairtrade var en trollstav med vars hjälp några av världens fattigaste länder  kunde få en …

Magdalena-Streijffert-vit-mellan-310x310

Av
Generalsekreterare

Prenumerera på Fairtrades nyhetsbrev