fbpx
Meny
Digital workshop 27 april: Så hjälper du din kommun och region att bli mer hållbar

Digital workshop 27 april: Så hjälper du din kommun och region att bli mer hållbar

152 miljoner barn runt om i världen arbetar. De flesta inom jordbrukssektorn. Risken finns att det skolbarn i Sverige äter har producerats av barn i andra länder, som därmed går miste om sin utbildning. Det borde vara självklart att kommuner, regioner och statliga myndigheter ställer höga krav på hållbarhet när de handlar varor från länder med utbredd fattigdom. Så är det tyvärr inte alltid. Många myndigheter har en stor outnyttjad potential i arbetet för de globala målen för hållbar utveckling.

Välkommen på en kreativ workshop

Fairtrade Sverige bjuder in till en digital workshop där du kommer att få konkreta redskap för hur du kan hjälpa din kommun eller region att bli mer hållbar. På workshopen går vi igenom verktygslådan, kikar på goda exempel och gör en kort introduktion till Fairtrade City och Fairtrade Region.

  • När: Tisdagen den 27 april, kl. 16.30–17.30.
  • Workshopledare: Pontus Björkman, policyrådgivare för Fairtrade Sverige, och Felicia Junger, medlemsansvarig Fairtrade Sverige.

Inga förkunskaper behövs. Men vill du förbereda dig eller ta reda på om detta är intressant för dig kan du läsa vårt kommunikationskit med strategi, medborgarförslag och pressmaterial.

Kan du inte delta på workshopen men vill veta mer, mejla till pontus.bjorkman@fairtrade.se.

Workshopen är gratis och genomförs i Microsoft Teams (du får en länk en vecka i förväg).

Digital workshop 27 april

Anmälningsformulär till digital Work Shop

Varmt välkommen!

Dela