Jobb & praktik

Vi söker en vikarierande projektledare för engagemangsarbetet

Vi söker nu en vikarie för Henrietta som ska vara föräldraledig och som jobbar inom området engagemang. Tjänsten innebär arbete med Fairtrades engagerade genom flera olika aktiviteter, att utveckla och driva det lokala engagemanget samt ansvara för Fairtrades utbildningsmaterial. Under Henriettas föräldraledighet kommer hennes vikarie att fokusera på lokalt engagemang.

I arbetet igår bland annat att rekrytera och introducera nya Fairtrade-ambassadörer och att utveckla samt implementera ambassadörskoncept och det lokala engagemanget för Fairtrade. Du håller löpande dialog med, Fairtrades ambassadörer för att inspirera och engagera och utbildar och föreläser om Faritrade.

Kvalifikationer för tjänsten

Vi vill att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet, förmåga att inspirera och stärka ideellt engagerade genom ett lösningsinriktat och kreativt förhållningssätt och grundläggande kunskaper kring kommunikation.

Du behöver ha utbildning inom kommunikation/hållbarhet/mänskliga rättigheter/marknadsföring/sälj och en förmåga att nätverka, skapa relationer, skapa tillfällen till samarbete. Erfarenhet av att driva, leda och samordna aktiviteter, projekt och event och kunskap och erfarenhet av att hålla utbildningar och föredrag är en förutsättning för tjänsten. Du behöver också ha mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska

Har du dessutom erfarenhet av rättvis handel-frågor, kunskap om Agenda 2030, erfarenhet från ideell sektor, och ett nätverk inom ideell sektor, näringslivet och politiker vill vi att du skickar in en ansökan.

Vi förutsätter att du delar Fairtrades värdegrund.

Ladda ner annonsen här!