Hoppa till innehåll
Start / Jobb & praktik

Jobb & praktik

Kommunikatör

Föreningen för Fairtrade Sverige behöver under hösten förstärka sitt kommunikationsteam och söker en driven kommunikatör som brinner för kommunikation och fattigdomsbekämpning. Som kommunikatör blir du en del i vårt kommunikationsteam som jobbar med att öka kännedom, kunskap och engagemang för Fairtrade hos konsumenter, Fairtrade City-kommuner, medlemsorganisationer, licenstagare och återförsäljare.

Du kommer dels arbeta med egna uppgifter, så som att ta fram temabroschyrer, producentberättelser och annat textmaterial, dels vara ett stöd i kommunikationsteamets löpande arbete. Kommunikatören arbetar främst med text för tryck och digitala kanaler, men även med bild och grafiskt material.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under tiden 1 augusti till 31 december 2017 med eventuell förlängning.

Ansökan:

Skicka gärna in ditt CV tillsammans med ett personligt brev så snart som möjligt till rekrytering@fairtrade.se, dock senast den 9 juni 2017. Skriv ”Kommunikatör 2017” i ämnesraden. Intervjuer sker löpande.

Projektledare Impact

Vi söker en driven projektledare till vårt kundteam på Fairtrade Sverige. Du kommer att ansvara för ett eget projekt med fokus på att ta fram information om vad Fairtrade gör för skillnad i producentled. Du kommer att ha kontakt med bland annat Fairtrade International, producentorganisationer och producentnätverk runt om i världen. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att göra en djupdykning i och kartlägga impact på producentnivå samt paketera denna på ett kommunikativt användbart sätt.

Tjänsten sträcker sig från 15/8 till 15/12 2017 och är på 50 procent.

Ansökan:

Skicka gärna in ditt CV tillsammans med ett personligt brev så snart som möjligt till rekrytering@fairtrade.se, dock senast den 26 juni 2017. Skriv ”Projektledare Impact” i ämnesraden. Intervjuer sker löpande.

Söker du praktikplats?

Föreningen för Fairtrade tar dessvärre inte emot praktikanter under hösten 2017.