Jobb & praktik

Vikarierande kontorsassistent, sista ansökningsdag 6 december

Vi söker en vikarierande kontorsassistent som ska ansvara för den dagliga skötseln av kontoret. Du kommer att vara den första kontakten för många som kontaktar Fairtrade och ansvara för inkommande förfrågningar. Du kommer också att ansvara för delar av kontorsadministrationen och distribution av informationsmaterial.

Tjänsten har fokus på service och administration. För rätt person är det ett spännande och mångsidigt arbete. Periodvis är det mer intensivt för att sedan avta i intensitet vilket lämnar stor möjlighet till att anpassa arbetsuppgifter efter detta och ägna mer tid åt kontorsgöromål. Du kommer att ha stora möjlighet att själv planera ditt arbete, med ansvar att det blir genomfört i tid.

Kvalifikationer för tjänsten

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administrativt arbete och service, ett tillgängligt och prestigelöst förhållningssätt och som kan ge trevlig och snabb service. Har du ett engagemang för ideella sektorn, till exempel rättvis handel, hållbarhet, utvecklingsfrågor och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift kan den här tjänsten vara något för dig.

Ladda ner hela annonsen och skicka in din ansökan innan 6 december!