Lediga tjänster

Vikarierande kund- och produktansvarig

Vill du arbeta i en organisation har uppdraget att förbättra arbets- och levnadsvillkoren för odlare och anställda i länder med utbredd fattigdom. Tjänsten som kund- och produktansvarig består av ett helhetsansvar för privata kedjor inom ”out of home”/ foodservice, servicehandel och vending inom alla olika produktkategorier för Fairtrade Sverige. Dessutom ingår ansvaret för produktkategorierna te, juice och eventuellt även vin samt att utveckla befintliga och nya licensieringsaffärer/ kunder inom dessa kategorier.

Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet av marknadsföring och/ eller försäljning från företag inom t ex livsmedels- /dryckesbranschen, servicehandeln eller foodservice. Du är utbildad inom ekonomi, marknadsföring eller försäljning, minst på gymnasial nivå men gärna högskola eller motsvarande.

Du är drivande och resultatorienterad, van att samarbeta i team och att leda projekt inom marknadsföring eller försäljning, du är strukturerad och kommunikativ. Du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska. Du har lätt för att ta till dig nya kunskapsområden och du har ett intresse för hållbarhetsfrågor.

Rekryteringsprocessen med intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Sista ansökningsdag 29 februari!

Ladda ner annonsen och sök!