Meny

Partners Reklambyrå i Karlstad

Vi vill vara schyssta. Det tycker vi är riktigt viktigt. Därför bryr vi oss om varandra, om andra och om världen runtomkring. Att handla Fairtrade är ju ett sätt att dessutom göra skillnad. Så vi fikar naturligtvis Fairtrade på vår arbetsplats.

Partners Reklambyrå i Karlstad

Fairtrade-fika på Partners Reklambyrå i Karlstad

Fairtrade är en del i hela kedjan. Vi tänker att allt hänger ihop. Det här med att vara just schysst. Tänker man på andra så tänker man på omvärlden och på framtiden för vår planet också.

I veckan ska vi på konferens i Sälen för att utveckla oss själva och vår byrå tillsammans. Och det blir så mycket trevligare och enklare att vara kreativa och effektiva om man får god och bra mat under tiden. På vägen upp ska vi handla det som vi behöver till måltiderna. Vi har bestämt oss för en meny där minst tre av ingredienserna i varje recept ska vara ekologiska och även Fairtrade-märkta – om det finns. Allra helst ska det vara någon ny produkt som vi inte testat tidigare, eller i alla fall inte alla av oss. Det är ett bra sätt att få upp ögonen för nya grejer, som vi förhoppningsvis sedan fortsätter att köpa. Genom att vara schyssta på jobbet, kan vi förhoppningsvis ta med oss goda vanor hem också.

Vi vill bra gärna få in tänket med hållbarhet hela vägen. Och vi försöker så gott vi kan. När vi senast hade personalaktivitet fastnade vi för temat ”Get dirty”, som handlar om att det är okej att det är lite skitigt, lite mindre tillfixat. Mer äkta helt enkelt. En tar hand om allt och slänger inget i onödan. Och hand i hand med det temat går förstås mat som är mer hållbar som till exempel vegetariskt. Vi dukade upp på ett äkta vis, utan perfekt strukna dukar och ljusstakar på rad. Vi diskade så lite som möjligt och vi unnade oss lite ekologiskt vin.

Och vi hade så himla trevligt när vi satt där och kände oss lite extra schyssta. Så det vill vi fortsätta att vara. Så mycket vi bara kan. Både mot oss själva, mot våra kunder och alla andra vi möter.

Välkommen till oss på en kopp schysst och gott kaffe, när du vill!

/Vännerna på Partners Reklambyrå i Karlstad

Dela