Ge en gåva

Det bästa sättet att bidra till förbättrade villkor för odlare och anställda i länder med utbredd fattigdom är att välja Fairtrade i butiken när du handlar. Men du kan även bidra genom en gåva till Föreningen för Fairtrades informationsarbete.

Medlemmar i Giva Sverige

Föreningen för Fairtrade Sverige är medlemmar i Giva Sverige. Det innebär att vi följer Giva Sveriges kvalitetskod och riktlinjer för årsredovisning. Läs gärna mer om Giva Sverige på deras hemsida. Vi har också ett 90-konto, vilket ger dig som givare trygghet. Ge en gåva via Bankgiro 900-3492.

Logotyp för Svensk Insamlingskontroll.

Ge en gåva som privatperson

Tack för att du vill bidra till Föreningen för Fairtrade Sveriges informationsarbete.

Efter att du har gett din gåva kan du, genom att mejla till info@fairtrade.se, få ett stödbevis i PDF-format som skickas per e-post till din inkorg. Vidarebefordra det till någon du vill uppvakta eller skriv ut och ge bort.

Företag som stödjer Fairtrade

Som företag kan du vara med och stödja Föreningen för Fairtrades informationsarbete. När ett företag skänker valfri summa över 5000 kronor får ni ett stödbevis att hänga på väggen. Alla företag som ger en gåva får dessutom en föreläsning om Fairtrade med en föreläsare från Fairtrade Sveriges kontor.