Tävla och vinn T-shirt i Fairtrade-certifierad bomull

Fotograf: Danny Samarov

I Sverige ökar konsumtionen av Fairtrade-märkta produkter för varje år. Var nionde kopp kaffe, varannan ros och var sjätte banan som säljs är Fairtrade-märkt. Det är bra, men vi kan mycket bättre. Vad är grejen med så mycket Fairtrade? Jo, när vi handlar mer, påverkar vi mer. Det kan aldrig bli för mycket Fairtrade, helt enkelt.

Om tävlingen

I våra kanaler på Facebook och Instagram lottar vi ut tröjor i Fairtrade-certifierad bomull som tagits fram tillsammans med Dedicated. Vi har totalt 250 t-tröjor som går att vinna.

Tävlingen arrangeras av Fairtrade Sverige och pågår från publiceringsdatum av respektive tävlingsinlägg till slutet av kampanjen den 20 oktober kl 23:59. Det är möjligt att tävla flera gånger och vid olika tävlingstillfällen och du får gärna dela tävlingen, men det är inget krav.

Fairtrade Sverige lottar fram vinnare bland de deltagare som har svarat rätt på tävlingsfrågan. Anställda på Fairtrade Sverige och nära anhöriga får inte delta i tävlingen.

Så deltar du

I varje tävlingsinlägg finns instruktioner på hur du deltar i tävlingen. Är du en av våra vinnare så informerar vi dig genom att svara på din kommentar i respektive kanal där tävlingen pågår. Du lämnar därefter kontaktuppgifter till oss via privat meddelande. Vi kommer att be dig skicka över fullständigt namn, adress och telefonnummer. Se längre ner om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Vinster

En tröja tillverkad i 100 % Fairtrade-certifierad bomull framtagen tillsammans med Dedicated.

Behandling av personuppgifter

Är du en av våra vinnare kontaktar vi dig via ett privat meddelande i den kanal där tävlingen pågår. När du ger oss dina uppgifter godkänner du att dessa sparas fram tills kampanjen är avslutad. Dina uppgifter används endast för att skicka ut din vinst.

Lycka till!