Tävlingsvillkor för bildtävling #fairtradeivarjekundkorg

Vår bildtävling är nu avslutad! Under kampanjen har tio vinnare korats och belönats med Fairtrade-märkta produkter.

kollage på vinnarbilder

Första veckans fem vinnare utsågs fredagen 13 oktober 2017

kollage på vinnarbilder vecka 2

Andra veckans fem vinnare utsågs fredagen 20 oktober 2017.

Om tävlingen

Tävlingen arrangeras av Fairtrade Sverige och pågår 26/9 – 20/10 kl. 08.00. Delta genom att ta ett foto av dig själv tillsammans med din Fairtrade-märkta favoritprodukt och lägg sedan upp bilden på din egen Instagram-  Twitter-, eller Facebooksida med #fairtradeivarjekundkorg. Tänk på att du behöver ha en öppen profil för att vi ska kunna se ditt bidrag. Observera att anställda på Fairtrade Sverige och anhöriga till dessa inte får delta i tävlingen.

En jury från Fairtrade utser totalt tio vinnare som har bidragit med de mest kreativa och roliga bidragen. Fem vinnare utses första fredagen i kampanjveckorna (13 oktober kl. 08.00), resterande fem nästkommande fredag (20 oktober kl. 08.00). Vinnarbilderna publiceras i ett bildinlägg på vår Instagram, tillsammans med information om vinsterna.

Vinnarna kontaktas via sociala medier. Du får gärna dela och gilla tävlingen, men det är inget krav. Du kan delta i tävlingen med flera bilder.

Exempel på bilder till bildtävlingen #fairtradeivarjekundkorg

Bildtävling – Fota dig med din Fairtrade-märkta favoritprodukt!

Vinster

Vinsten består av Fairtrade-produkter till ett värde av 500 kr per vinst. Butikskedjorna Hemköp och ICA Kvantum är delsponsorer till vinsterna i tävlingen som en del i deras Fairtrade-satsning under kampanjveckorna.

Läs mer om Hemköps och ICA Kvantums interna kvittotävling i vår blogg.

Viktig information

Vi tar inte ansvar eller står för felaktiga eller sent inkomna bidrag. När du deltar godkänner du att Fairtrade Sverige får använda tävlingsbidraget i marknadsföringssyfte.

Lycka till!