Tävlingsvillkor – Bildtävling #fairtradechallenge

Ju fler som fikar Fairtrade-märkt desto större skillnad gör vi för de människor som odlar och producerar våra varor. Under kampanjen Fairtrade Challenge sätter vi fokus på varför Fairtrade behövs och vilken skillnad vi tillsammans kan göra. Dela med dig av din Fairtrade-fika på sociala medier och var samtidigt med i vår bildtävling #fairtradechallenge och vinn schyssta Fairtrade-märkta produkter.

Om tävlingen

Tävlingen arrangeras av Fairtrade Sverige och startar 20/4 och avslutas 9/5 klockan 24.00. Delta genom att dela ett foto av din Fairtrade-märkta fika på ditt eget Instagram-, Facebook-, eller Twitterkonto med #fairtradechallenge. Motivera också varför du väljer att fika Fairtrade-märkt. Tänk på att du behöver ha en öppen profil (eller göra inlägget offentligt på Facebook) för att du ska kunna delta i tävlingen.

En jury från Fairtrade Sverige utser totalt tre vinnare med de mest kreativa fikabilderna och motiveringarna. Vinnarna publiceras här 16/5 och på vår Facebook och Instagram. Vinnarna kontaktas via den kanal du har valt att tävla i. Du kan delta i tävlingen med flera bidrag. Du får gärna dela och gilla tävlingen, men det är inget krav.

Anställda på Fairtrade Sverige och anhöriga till dessa får inte delta i tävlingen.

Vinster

1:a pristagaren får en vinstkorg med Fairtrade-märkta produkter till ett värde av 1000 kronor. 2:a och 3:e pristagarna får Fairtrade-märkta produkter till ett värde av 500 kronor vardera.

Viktig information

Vi tar inte ansvar för felaktiga eller sent inkomna bidrag. När du deltar godkänner du att Fairtrade Sverige får använda tävlingsbidraget i marknadsföringssyfte. Tävlingsbidrag som postas på Instagram kommer också att visas på kampanjsajten fairtradechallenge.se .

Lycka till!